Ceremoniemeester

Vaak wordt deze rol door een familielid of vriend vervult. Diegene is dan gedurende de dag (maar ook vaak al lang daarvoor al) bezig met het coördineren van de bruiloft, wordt aangesproken door derden (zoals bijvoorbeeld de contactpersoon op locatie) en hij/zij zorgt dat alles verloopt zoals jullie hebben gepland.  Steeds vaker hebben bruidsparen er moeite mee om familie of vrienden te belasten met deze rol. Jullie willen immers dat iedereen volledig van de dag kan genieten! Om deze reden wordt er meer en meer gekozen om een “externe” ceremoniemeester in te huren. Iemand die buiten de familie/vriendenkring staat, een professionele ceremoniemeester die er tijdens de dag is om al jullie zorgen uit handen te nemen. Bij Fleur Weddings & Events zijn jullie hiervoor op het goede adres. Jullie kunnen mij namelijk inhuren als ceremoniemeester.

Waar zorg ik dan als ceremoniemeester voor?

  • Ik zorg ervoor dat we vooraf jullie hele dag hebben besproken
  • Ik maak een draaiboek van wat jullie mij vertellen
  • Op de dag zelf leid ik alles in goede banen, zodat jullie dag verloopt zoals besproken
  • Ik ben het aanspreekpunt voor derden (zoals contactpersoon op locatie) en jullie gasten
  • Bij eventuele uitdagingen zoek ik oplossingen
  • En…ik ben jullie vraagbaak gedurende jullie voorbereidingsproces!

Terwijl ik als weddingplanner betrokken ben van A tot Z en jullie ook assisteer met alle voorbereidingen, heb ik als ceremoniemeester een meer coördinerende rol waarbij de focus op de dag zelf ligt.

Mijn doel als ceremoniemeester is om jullie en jullie gasten te ontlasten en te zorgen dat jullie geplande dag helemaal verloopt zoals jullie voor ogen hebben.  Ik hoop jullie te mogen ontmoeten!

FleurSofie074seqn}
FleurSofie032seqn}

Arrangement...

Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

2 x Skype date

1 x live date

Draaiboek

9 uur aanwezig op jullie grote dag

Aanspreekpunt voor gasten, locatie en leveranciers

Problem solver!

 Kosten? € 465,00 incl. b.t.w. en excl. reiskosten

Andere wensen?

Hebben jullie misschien andere wensen? Die zijn natuurlijk altijd bespreekbaar! Laten we afspreken en samen nagaan wat jullie nodig hebben. Zowieso vind ik het erg belangrijk om eerst kennis te maken met elkaar.  Dit kan in een vrijblijvend gesprek. Een gezellig samenzijn waarbij wij ons aan elkaar voorstellen en bekijken of er ook een klik is.