Ervaringen

Dichtbij bruidspaar_ingrid en jacq

Ingrid en Jacqueline 25 juni 2016

Wij wilden een niet traditionele bruiloft met spirituele elementen. Fleur voelde dat direct goed aan. Fleur heeft de gave ons belang helemaal centraal te stellen en kon heel makkelijk mee met onze wensen die af en toe niet makkelijk realiseerbaar waren. Fleur is altijd bereikbaar ook avond en weekend en dat maakt dat fleur echt ‘met ons mee is gereisd’ in wat voor ons een groot en mooi avontuur was.

We hadden vooraf helder dat we niet alles wilden uitbesteden en de samenwerking met Fleur heeft ons erg geholpen om de juiste dingen op het goede moment te doen. Fleur heeft ervaring met betrouwbare leveranciers en dat is een groot voordeel. De trouw-markt is namelijk nogal een jungle!

Op de dag zelf heeft ze achter de schermen de organisatie ter hand genomen. Ook hier voelt ze de sfeer en de behoefte van de gasten perfect aan. Wij konden zelf helemaal ten volle genieten van onze dag

Onze trouwdag was een groot feest voor ons en onze gasten. Fleur heeft daar een belangrijk aandeel in gehad. Vooraf hadden we niet kunnen bedenken dat het ons zoveel plezier en ontspanning zou brengen

Ingrid en Jacqueline

Fleur Weddings & Events

Roland & Kelly 6 mei 2017

Lieve Fleur,

Wij willen jou onwijs bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Onze bruiloft was fantastisch en we hadden niet beter kunnen hebben :) Zoveel mooie details en alles verliep perfect. Niets was teveel voor je en je had alles tot in de puntjes uitgewerkt. Nogmaals bedankt!!

Liefs; Roland & Kelly

Foto Cheryl en Randy

Cheryl & Randy 9 september 2017

Vorig jaar november, op een weddingbeurs hebben wij kennis gemaakt met Fleur. Zij hield een loting, en wij hebben een ceremonie wedding planner arrangement gewonnen. Dankzij Fleur hebben wij na een meeting en nog een aantal gesprekken, vele prachtige idee├źn gekregen. Wij waren in deze periode nog zoekende, en wisten niet goed waar we moesten beginnen en wat allemaal mogelijk was. Door de praktische voorbeelden en inzichten van Fleur kwamen wij tot onze huidige planning voor ons huwelijk. (Bali!!)

Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt in oplossingen en mogelijkheden? En het concept van “in de box denken” niet kent, zoek niet verder want Fleur is de juiste persoon voor jullie huwelijk van begin tot eind!

Veel liefs
Mr & Mrs Pustiadi
(Cheryl & Randy)