5 weetjes over mijn eerste ervaring als standhouder


Afgelopen zondag deed ik mee aan het Bruidsevenement georganiseerd door RC Events in de A9 studios. En wat heb ik het druk gehad met het bedenken van een bijzonder en fleurrijk concept. Na veel uitproberen en mijn mannetje helemaal gek te hebben gemaakt met styling ideeën, brak de dag aan. Het leek mij leuk om hierover te bloggen, dus heb ik vijf reacties over de stand en over het algemeen verzameld.

# 1 Mijn tante Eva en oom Peter zijn trots!

Hartverwarmend is het als je familie trots op je is. De complimenten konden niet op! Mijn hippe tante Eva heeft mij de hele dag geholpen bij de stand en mijn oom kwam even langs om verslag te doen. Van ondernemer tot ondernemer (mijn oom heeft een verrekt goede skatewinkel in Leiden) werden de positieve en ook de leerpunten eruit gepikt. De kleuren combinaties, de polaroid-win-actie en mijn folders (+ poster) waren een hit. Tip van mijn tante; maak duidelijker wat er bij de planning van een bruiloft of bij het ceremoniemeester zijn allemaal komt kijken. Hoe ik dat ga doen? Daar moet nog een creatieve manier voor bedenken!

# 2 Bijzondere gesprekken met inspirerende mensen

Hoe leuk is het om allerlei verschillende mensen te spreken met verschillende wensen. Van jonge stellen met kinderen tot drie dames die hun vriendin (die voor 2de keer in het huwelijksbootje stapt) maar al te graag in een witte jurk willen krijgen. En van professionele paaldanseressen als mede standhouders tot bekenden als buurtjes standhouders. Ook ontmoete ik Antonio, weddingplanner en Panamees. Ik heb gewoon Spaans staan babbelen! Is dat niet leuk? Kaartjes wisselen en wellicht kunnen we voor elkaar nog wat betekenen in de wedding wereld.

# 3 Het gaat wel lukken hoor…

Mijn doel was om vooral mijn Ceremoniemeester Arrangement te promoten en daar keken sommige toch wel raar van op. “Wij hebben al iemand die ons daarbij gaat helpen, mijn broer (wijzend naast hen) gaat het doen”. Bij het opnoemen van alle taken, moest broerlief toch een beetje lachen…“hoe doen we precies mee aan de actie om een ceremoniemeester te winnen? Misschien kan je mij dan toch komen versterken!” Ik wens alle ceremoniemeesters die ik heb gesproken onwijs veel succes en vooral heel veel plezier, het is zo leuk om te doen. Misschien hebben jullie wat aan mijn andere blogs?

# 4 Het meest besproken thema

Ik kon het weer niet laten…toch weer tips te geven. Voor veel bruidsparen is het nog altijd moeilijk om bij zichzelf te blijven. “Het is nog niet zeker of we een groot feest willen geven voor de hele familie of toch klein willen trouwen” of “We willen trouwen maar vinden het nog best lastig hoe precies”. Tja…het is ook zeker lastig, maar het heeft absoluut geen zin om het voor anderen te doen. Als zij jullie goed genoeg kennen dan begrijpen en respecteren zij jullie keus! Het is jullie avontuur!

# 5 Shake it, shake it, shake it like a polaroid picture

Veel positieve reacties kreeg ik op de polaroid-win-actie. Ik had props neergezet, een pallet gerestyled om polaroids op te hangen en mijn retro polaroid camera mee genomen. Stelletjes, vriendinnen, kinderen en opa’s en oma’s gingen op de foto. Even wachten en shaken…tada! Iedereen die mee heeft gedaan kan het Ceremoniemeester Arrangement winnen. Blij en voldaan zit ik nu thuis, met een handje vol “smiles” en een rugzakje aan ervaringen. Bedankt allemaal, voor de leuke dag gisteren! Houden jullie de mail in de gaten voor het bekendmaken van de winnaars?

hulpbijbruidsbeurs