Inspirerende fotoshoot in Winkel


Fleur Weddings & Events moest en zou natuurlijk inspirerende foto’s op de website krijgen, dus schakelde ik wat hulptroepen in. Allereerst Nadine van Bruidsfotogafie in Duo gevraagd of zij met haar “retro fujiFleurSofie048seqn}film” camera wilde fotograferen, dat leek haar wel wat! Mijn knappe zuster moeten overtuigen om als model voor een dag te poseren, getalenteerde Rixt van Haarhuis-Haarwinkel gevraagd om het haar en make-up te doen en de stoute schoenen aangetrokken om de plaatselijke bloemiste (Ursina van de winkel Bloemenhart)  te vragen voor een bruidsboeket. Iedereen was positief en we hadden er zin in!

Twee weken ervoor had ik een jurk besteld bij Asos omdat ik het retro en simpel wilde houden. Maar ja, ik moet toch nu wel eindelijk begrijpen dat de dingen nooit gaan zoals gepland. Uit het plastic Asos tasje kwam een vervormde witte jurk die voor geen meter paste. Ik vond het ook weer zoiets om een bruidswinkel te vragen om een een jurk uit te leen. Ik herinnerde me een artikel uit de plaatselijke krant over Dani van Toll Bruidsmode in Schagen en dacht; die ga ik mailen! Ik kreeg gelijk een reactie.

En wat een FleurSofie066seqn}verschijning die Dani. Een leuke spontane meid van 19 jaar met een hippe en moderne uitstraling. Menigeen zou zo jong willen ondernemen.  Ze was op dat moment bezig met het openen van haar nieuwe zaak in Hoorn. Inmiddels is de zaak met succes geopend. Ik mocht twee jurken gebruiken en ze zou er zelf ook bij zijn. Dani vroeg…”is het niet een idee om er toch ook een man erbij te scoren?” Ja dat was wel wat, maar ik wist even niet wie en het was zo kort dag. Danielle wist wel iemand.

Op de dag zelf kwam daar een knappe bruidegom uit de auto stappen met twee pakken van Hoes Tailors (uit Alkmaar) onder zijn armen. Daar was Joeri!

We zijn gestart bij Haarhuis-Haarwinkel, waar ik graag kom vanwege de uitstraling, gastvrijheid en professionaliteit. Een heerlijke rustige en positieve sfeer, veel natuur elementen, hangende plantjes in mFleurSofie058seqn}acramé, schapenvachtjes, heerlijke cappuccino en vakkundige dames die ontzettend goed zijn in haar (en visagie).  Mijn zus was er al een tijdje, want ik moest de fotografe ontvangen en ik moest het boeket halen bij Ursina. Ursina  had een prachtig boeket gemaakt met paarse tulpen en gipskruid.  Wat een plaatje! En wat pasten de bloemen mooi bij mijn logo.

Met het boeket onder mijn arm en Nadine aan mijn zijde, kwam ik aan bij het Haarhuis. Mijn zus met haar gevlochten haren en haar gezicht stralend en natuurlijk opgemaakt zat te wachten om in de jurk geholpen te worden. Knappe bruidegom Joeri zat rustig op de chesterfield bank en Dani stond klaar met veiligheidsspelden. Een goed kopje koffie van Rixt met wat lekkers en we waren er klaar voor…camera and action!

Eerst wat mooie foto’s bij het Haarhuis en erna bij het Parfumflesjes Museum en de Ruine in Oude Niedorp. En om het allemaal nog mooier te maken. De zon scheen de hele dag! Het was de perfecte dag met de perfecte mensen! Benieuwd naar nog meer foto’s? Kijk dan op facebook!