Handen & manden

337a0794_klein
337a0641_klein
337a0628_klein
Stel je voor: jij en je vriendinnen in een park. De zon schijnt. Je pakt nog wat lekkers uit de goed gevulde picknickmand. Ondertussen luister je naar het verhaal dat de handen van jouw vriendin vertellen… Hierna ben jij aan de beurt, dan worden jouw handen gelezen. Je bent best zenuwachtig, maar je nieuwsgierigheid wint het. Wat gaat ze mij vertellen?
Dit is het verhaal van Handen & Manden. Het principe is simpel: Fleur zorgt voor een goed gevulde picknickmand met alles erop en eraan en Suzan (handlijnkundige) leest de handen van jou en je vriendinnen. Jullie bepalen de locatie, wij komen naar jullie toe! De mand zit vol lekkers: denk aan biologische appel- en perensap, diverse rijk belegde broodjes, een West-Fries taartje en natuurlijk een fles bubbels! Ook zorgen wij natuurlijk voor een sfeervolle aankleding.
Wil je dit voor jou en je vriendinnen boeken? Dat kan! Mail de locatie, datum en het aantal personen naar info@fleurweddingsevents.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust: 06-40172755

Handige weetjes!

  • Te boeken vanaf 6 personen
  • Kosten: 59,- Euro p.p. incl. btw
  • Duur: +/- 3 uur
  • De zon schijnt helaas niet altijd. Dus kies ook een slecht-weer locatie uit. Uiteraard zullen wij van tevoren de weersverwachting goed checken.
  • Geen inspiratie qua locatie? Wij denken graag met je mee!

Lieve groet

Fleur & Suzan

337a0633_klein
337a0801_klein
337a0668_klein