Over Fleur

Yes! Eindelijk mijn eigen onderneming…dat wil ik al zo lang! Op mijn eigen manier mijn creatieve ideeën tot uiting laten komen. Wie er achter zit? Dat is nog best lastig om te beantwoorden…

Fleur Hartman is de naam. Geboren op 18 juli 1985 te Naarden en dochter van een gepassioneerde evenementen manager (heb het dus niet van een vreemde) en een getalenteerde zangeres (dat heb ik toevallig ook niet van een vreemde, maar het is geheim!).

Als kleine Fleur was ik op Tenerife (hier ben ik opgegroeid) al druk in de weer met het organiseren van kinderactiviteiten, voorstellingen, feestjes, etc. Inmiddels woon ik alweer heel wat jaartjes in dit koude gezellige kikkerlandje. Ik woon met mijn man en hondje in het hoge noorden en het dorpse leven vind ik heerlijk! Ik heb jarenlang ervaring in de hotellerie en horeca, maar ook in de kinderopvang. Ik heb een zwak voor kindjes en haal uit hen veel inspiratie.

Door mijn werk in de “hospitality” industrie, kwam ik bijna dagelijks in contact met bruidsparen of mensen die groot feest mogen vieren. Ik vind het geweldig om anderen hierin te begeleiden en om deze reden is Fleur Weddings & Events in het leven geroepen.

Weetjes over mij….

·        Afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool Den Haag

·        Spreek vier talen vloeiend; Nederlands, Engels, Spaans en Duits

·        Ook een SPW en pedagogisch coach diploma heb ik op zak

·        Dol op wandelen met de hond, lekker eten, wijn en de open haard

·        Ik ben gevoelsmens en vertrouw graag op mijn intuïtie, ben een “beetje” spiritueel en hou van “anders dan anders”

·        Een “Mrs Controlfreak”

·        Laat mij graag inspireren door de natuur, vernieuwende blogs, pinterest, verschillende culturen, reizen en bijzondere mensen

·        Doe graag aan yoga

·        Hou van marktplaats

·        Mijn lievelingskleur is paars

·        Ik ben verslaafd aan chocolade

Ik ben ook heel benieuwd naar jullie verhaal! Zullen we een kennismakingsgesprek plannen?

Fleur resized
Fleur resized 2